Fenerbahçe sonunda deplasmanda güldü

Fenerbahçe sonunda deplasmanda güldü -Akhisar Belediyesporu 2-1 yenen sarı-lacivertli ekip, bu sezon ligde ilk kez deplasmanda galip geldi -Fenerbahçe, bu sezon geriye düştüğü 6 maçın 4ünden puan almasını bildi


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Akhisar Belediyesporu 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon deplasmandaki ilk 3 puanını aldı.
     Akhisar Belediyespor maçına kadar dış sahada oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Fenerbahçe, deplasmandaki ilk galibiyetine Ege temsilcisi karşısında kavuştu.
     Lig tarihinin deplasmanda üst üste kazanma rekortmeni Fenerbahçe, Süper Ligde son deplasman galibiyetini geçen sezon Süper Final Şampiyonluk Grubunun 5. haftasında deplasmanda Trabzonspor karşısında (3-1) almıştı.
     İlk haftada İzmirde Sanica Boru Elazığspor ile 1-1 berabere kalan, 3. hafta mücadelesinde Sivasspor önünde 0-0 eşitliği bozamayan Fenerbahçe, 6. haftada Kasımpaşaya 2-0 yenilmiş, 8. haftada da Bursasporla 1-1 berabere kalmıştı.
     Fenerbahçenin bu sezon deplasmanda oynadığı karşılaşmaların skorları şöyle:
    
     1. hafta: Sanica Boru Elazığspor-Fenerbahçe.: 1 - 1 (Kuyt)
     3. hafta: Sivasspor-Fenerbahçe..............: 0 - 0
     6. hafta: Kasımpaşa-Fenerbahçe..............: 2 - 0
     7. hafta: Bursaspor-Fenerbahçe..............: 1 - 1 (Sow)
     10. hafta: Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe..: 1 - 2 (Kuyt, Selçuk Şahin)
    
     -Geriye düştüğü 6 karşılaşmanın 4ünden puan çıkardı-
    
     Akhisar Belediyespor karşılaşmasında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3 puanla ayrılan Fenerbahçe, ligde bu sezon geriye düştüğü 6 karşılaşmanın 4ünde puan almasını bildi.
     Fenerbahçe, geriye düştüğü 6 karşılaşmadan 2sinde sahadan galip ayrılırken, 2sinde ise berabere kaldı.
     Ligin 4. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında 1-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe, müsabakayı 2-1 galip tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, Akhisar Belediyespor karşısında da Çağdaşın attığı golle 1-0 geriye düşmesine rağmen, rakibini 2-1 mağlup etti.
     Fenerbahçe, ilk haftadaki Sanica Boru Elazığspor ve 8. haftadaki Bursaspor maçlarında da ilk golü kalesinde görmesine rağmen, sahadan 1er puanla ayrılmayı başardı.
     Sarı-lacivertli ekip kalesinde ilk gol gördüğü diğer iki müsabaka olan Kasımpaşa ve Medical Park Antalyaspor maçlarından puan çıkaramadı.
    
     -Kuyttan 1 gol, 1 asist-
    
     Akhisar Belediyespor karşısında takımının beraberlik golünü atan Kuyt, ayrıca ikinci golde Stochun pasında meşin yuvarlağı Selçuka aktardı. Ligde 3. golüne ulaşan Kuyt, 8 hafta sonra gol ile buluştu.
     Tecrübeli oyuncu, ilk haftadaki Sanica Boru Elazığspora ve 2. haftada Gaziantepspora birer gol kaydetti.
    
     -Selçuk Şahin 2 sezon sonra-
    
     Karşılaşmada Fenerbahçenin 2. golüne imza atan Selçuk Şahin, ligde 2 sezon sonra golle tanıştı. Tecrübeli futbolcu ligdeki son golünü 2010-2011 sezonunun son maçı olan Sivasspor deplasmanında kaydetmişti.
    
     -Biletli seyirci 8400-
    
     Karşılaşmayı izleyen biletli seyirci sayısı 8400 olarak açıklandı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Fenerbahçe sonunda deplasmanda güldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER