Fethiyede lisenin ek binasında çıkan yangın

Fethiyede lisenin ek binasında çıkan yangın -AK Parti Muğla Milletvekili Boğa: -"Sayın bakanımız Karaçulha Çok Programlı Lisesine 16 derslikli betonarme bir bina yapılması için talimat verdi. İnşaat çalışmalarına iki hafta içinde


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Fethiyede bir lisenin ek binasında çıkan yangınla ilgili, "Sayın bakanımız Karaçulha Çok Programlı Lisesine 16 derslikli betonarme bir bina yapılması için talimat verdi. İnşaat çalışmalarına iki hafta içinde başlanacak" dedi.
     Milletvekili Boğa, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan ile çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen okulu ziyaret etti.
     Boğa, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangından sonra il ve ilçe protokolünün okulda incelemelerde bulunduğunu, herkesin gereken önemi gösterdiğini söyledi.
     Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcının geçtiğimiz hafta Muğlaya yaptığı ziyarette okulun durumu ile ilgili bilgilendirildiğini kaydeden Boğa, "Sayın bakanımız Karaçulha Çok Programlı Lisesine 16 derslikli betonarme bir bina yapılması için talimat verdi. İnşaat çalışmalarına iki hafta içinde başlanacak" diye konuştu.
     Ali Boğa, okul inşaatının 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yetişeceğini sözlerine ekledi.
     Daha sonra Karaçulha Çok Programlı Lisesi Müdürü Ali Yavaş, Milletvekili Boğa ile aynı adı taşıyan lise öğrencisiyle Boğayı bir araya getirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fethiyede lisenin ek binasında çıkan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER