FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ: 73 - MBK Ruzomberok: 65 Salon: Kadir Has Hakemler: Doru Vinasi (Romanya), Anna Cardus (İspanya), Sonia Teixeira (Portekiz) Kayseri KASKİ: Pınar 4, Jones 18, Aysun, Ayşegül 3, Yasemin 5


KAYSERİ (A.A) - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında Kayseri KASKİ, Slovak ekibi MBK Ruzomberoku 73-65 yenerek, finale yükseldi.
     Maça taraftarının desteğini alarak etkili başlayan Kayseri KASKİ, ilk 5 dakikayı 10-5 önde kapattı. Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan konuk ekip bulduğu sayılarla ilk periyodu 16-20 önde tamamlandı.
     İkinci periyot da MBK Ruzomberokun etkili oyununa sahne oldu. Periyodun sonlarına doğru Kayseri temsilcisi öne geçmesine rağmen bunu koruyamadı. Devre konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi: 35-36.
     Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Kayseri KASKİ ilk beş dakikada bulduğu sayılarla 48-40 öne geçti. Periyot iki takımın karşılıklı sayılarıyla 62-53 tamamlandı.
     Son periyotta Jones ve Maltsinin iyi oyunuyla kontrolü eline alan Kayseri KASKİ, karşılaşmanın son beş dakikasına 69-56 önde girdi. Kalan dakikalarda iki takımın da bulduğu sayılarla karşılaşma 73-65 tamamlandı.
     Maçta, MBK Ruzomberoktan Tetemondova 20, ev sahibi ekipten de Jones ile Maltsi 18er sayıyla karşılaşmanın en skorer oyuncuları oldular.
     Karşılaşmayı, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz ve Kayseri KASKİ Başkanı Ender Batukanın da arasında bulunduğu 6 bine yakın basketbol sever izledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal - Sercan Küçükşahin / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER