FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -B Grubundaki takımların temsilcileri, Kayseride incelemelerde bulundu


KAYSERİ (A.A) - Türkiyede 21 Haziran-13 Temmuz arasında yapılacak FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasında B Grubunda yer alan takımların yetkilileri, Kayseriye geldi.
     Kayseride grup maçlarını yapacak Portekizden takım menajeri Antonio Fravinho, teknik direktör Edgar Borges, Küba Teknik Direktörü Raul Gonzales Triana, federasyon yetkilisi Antonio Garces Segura ve FIFA Kıdemli Rekabet Müdürü Rhiannon Martin ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel, karşılaşmaların oynanacağı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında basın toplantısı düzenledi.
     Üstünel, heyetlerin kentte konaklayacakları otel, antrenman sahaları ve maçların oynanacağı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında incelemelerde bulunduğunu belirtti.
     Raul Triana ise FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasının çok iyi bir turnuva olacağını belirterek, tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu. Edgar Borges de Kayserinin turnuva çok iyi ev sahipliği yapacak tesis ve imkanlara sahip olduğunu ifade etti.
     Rhiannon Martin ise şampiyona hazırlıklarının çok iyi gittiğini dile getirerek, sabırsızlıkla maçların başlayacağı günü beklediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER