FIFA U20 Dünya Kupası değerlendirme toplantısı

FIFA U20 Dünya Kupası değerlendirme toplantısı


KAYSERİ (A.A) - Türkiyenin ev sahipliğinde Kayseri, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Rize ve Trabzonda 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek dünyanın en büyük spor etkinliklerinden FIFA U20 Dünya Kupasıyla ilgili Vali Şerif Yılmaz başkanlığında Valilikte değerlendirme toplantısı yapıldı.
     Valililik Toplantı Salonundaki toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Vali Yılmaz, FIFA U20 Dünya Kupasının açılış maçı ve çeyrek final maçları dahil 8 karşılaşmanın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında yapılacağını belirtti.
     Şampiyonanın Kayserinin tanıtımı için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:
     254 gün sonra bu organizasyon başlayacak. Bu nedenle yapmamız gereken çalışmaları tüm arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantı neticesinde de bundan sonraki süreçte yapacağımız çalışmaları gerek kurumsal gerek yetkili bir arkadaşımızın koordinesinde yürütülmek kaydıyla bu günden itibaren çalışmalarımızı hızlandıracağız. Dünya kupasından sonra ikinci büyük organizasyona ev sahipliği yapacağız. O nedenle yükümüz de ağır sorumluluğumuz da ağır. Bu bizim için bir referansta olacak. O nedenle bizim yapacağımız bu çalışmalar sadece Kayserinin değil ülkemizin bundan sonraki çalışmalarda önünü açacak. Organizasyonun sonuna kadar herkesin katkısını bekliyoruz. Bu organizasyonlar tüm şehrin desteğiyle başarılı olur. Bu desteği ilgiyi tüm hemşehrilerimizden bekliyoruz.
     Toplantıya ilgili kurum yetkilisi katıldı.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber FIFA U20 Dünya Kupası değerlendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER