Futbol

Futbol -2. Amatör Lig Şampiyonu Sanayispor için sezon açılışı ve moral gecesi düzenlendi


ANTALYA (A.A) - 2011-2012 Antalya 2. Amatör Lig Şampiyonu Sanayispor için sezon açılışı ve moral gecesi düzenlendi.
     Programa Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, ASKF Başkanı Metin Bulut, Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, meclis üyeleri, esnaf odası başkanları, muhtarlar ve sanayi esnafı ile Sanayisporlu yöneticiler ve sporcular katıldı.
     Sanayispor Başkanı Adnan İmirgi, yaptığı konuşmada, kapanmış bir kulübün Muratpaşa belediye başkanının destekleriyle tekrar açıldığını söyledi. Spora gönül verenlerin katkılarıyla bugünlere geldiklerini ifade eden İmirgi, emeği geçen herkese teşekkür etti.
     AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, ASKF Başkanı Metin Bulut ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de konuşmalarında spora yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, spora yatırım yapanlara teşekkür ettiler.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de sahaların tozunu yutmadan spora yakınlaşmanın mümkün olmayacağını belirtti. Kendisinin de sahaların tozunu yuttuğunu ifade eden Evcilmen, Bir takım çalıştırmayı çok isterdim, ama yapamıyorum. Onun yerine saha yapıyorum, tesis yapıyorum. Sahaya, spor salonuna getirebildiğimiz her çocuk, her genç kazanılmıştır. Sanayispor da yoklardan bugüne geldi. Spor dostlarının fedakarlıklarıyla bu başarıyı kutluyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Sanayispora emeği geçenlere plaketleri verildi. Gecede ayrıca Eski Sanayi Sitesi esnafları arasında yapılan ve Yılmazlar Alüminyum Takımının birinci olduğu futbol turnuvasının ödül töreni de gerçekleştirildi.
     Gecenin sonunda Sanayisporlu futbolcular ve yöneticiler 2011-2012 Şampiyonluk Kupasını konuklarla birlikte kaldırarak, yeni sezon için başarı sözü verdiler.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER