Futbol

Futbol -Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu: Bursaspor maçını kazanarak, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, yarın oynayacakları Bursaspor maçını kazanarak, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.
     Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında yaklaşık iki haftadır devam eden Antalya kampının bugün sona erdiğini belirtti.
     İkinci yarıya moralli başlamayı arzu ettiklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:
     Antalyada iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk yarıyı istediğimiz yerde bitirememiştik. İkinci yarıda bu durumun değişeceğinden hiç şüphemiz yok. İkinci yarıya Bursaspor maçıyla başlayacağız. Bursa deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından biri. Oradan galibiyetle dönebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bursaspor maçını kazanarak, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. İki kaliteli ekip karşılaşacağı için izleyenler keyif de alacak. İyi mücadele ettiğimiz takdirde oradan galibiyetle ayrılmamız için hiçbir neden yok. İnşallah ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapar ve bunun devamını getiririz.
     Takıma kısa bir süre önce Galatasaraydan kiralık olarak katılan Ceyhun Gülselamın teknik direktör Prosineckinin görev vermesi halinde Bursaspor karşısında forma giyebileceğini belirten Ortaköylüoğlu, takıma dün katılan Sırp stoper Simicin de takımla birlikte Bursaya götürüleceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER