Futbol

Futbol -Kardemir Karabüksporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
     Çamlık Spor Tesislerinde Yardımcı Antrenör İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan antrenmanda Trabzonspor maçında oynayan futbolcular koşu yaparken, diğer futbolcular teknik çalışma yaptı.
     Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan düz koşu yaptı.
     Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında kadroya alınan Lua Lua ile Mabiala da antrenmanda yer almadı.
     Kulübün Basın Sözcüsü Ziya Alak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynadıkları ve 8 eksiğe rağmen galip geldikleri Trabzonspor maçından dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladığını söyledi.
     Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonsporu 3-1lik aynı skorlarla deplasmanda yenmelerinin ayrı bir anlam ve ifadesinin olduğunu belirten Alak, Bu hafta Kasımpaşa ile mücadele edeceğiz. Kasımpaşa da bu ligin güçlü ekibi. Aslında her takım eşit. Kimseyi büyütüp ya da küçültmeden yolumuza devam edeceğiz. Başarının sonu yok. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Biz inandık. Kasımpaşa maçında taraftarımız bizi destekleyecektir, buna yürekten inanıyorum diye konuştu.
     Alak, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve teknik heyetin isteği doğrultusunda bir stoper alacaklarını kaydetti.
    
     -Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız-
    
     Takımın golcü oyuncusu İlhan Parlak ise ligin en iyi futbol oynayan takımı olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:
     Ligin ikinci yarısına bu kadar eksiğe rağmen iyi başlamak istiyorduk. Trabzonsporu da, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi aynı skorla yendik. İnşallah böyle devam eder. En büyük hayalim yeniden milli takıma seçilmek. Kasımpaşa maçında istediğimizi almak için taraftarımızın da desteğiyle iyi oynamalıyız. İstediğimiz mücadeleyi yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER