Futbol

Futbol -Kayserispor ile Ordusporun 22. randevusu -Sarı-kırmızılılar, rakibine karşı 8 galibiyet alırken, 6 kez mağlup oldu, 7 maç da berabere sonuçlandı


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor ile Orduspor yarın 22. kez karşı karşıya gelecek.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Orduspor ile 7si Süper Ligde olmak üzere bugüne kadar 21 kez karşılaşan Kayserispor, rakibini 8 kez mağlup etmeyi başardı. Ordu ekibiyle 7 maçta berabere kalan sarı-kırmızılılar, 6 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Geride kalan 21 karşılaşmada rakip fileleri 27 kez havalandıran Kayserispor, kalesinde ise 20 gol gördü.
     Sarı-kırmızılıların, Kayserideki maçlarda da Orduspora karşı büyük üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor, sahasındaki 10 maçta rakibini 7 kez mağlup ederken, 2 kez berabere kaldı, 1 kez de yenildi.
    
     -Ligde üstünlük Ordusporda-
    
     Kayserispor ile Orduspor, Spor Toto Süper Ligde toplam 7 maçta puan mücadelesine girdi. Sarı-kırmızılı takım, 7 maçın 2sinde 3 puana uzanan taraf olurken, 3 kez kaybetti, 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.
     Ligde Ordu temsilcisinin kalesine 8 gol atmayı başaran Kayserispor, kalesinde ise 6 gol gördü.
    
     -Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır -
    
     Kayserispor ile Orduspor arasında yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadında saat 16.00da oynanacak maçı, hakem Cüneyt Çakır ve yardımcıları Tarık Ongun ile Gökmen Olgaç yönetecek.
     Spor Toto Süper Ligin 21inci hafta mücadelesi öncesi ligde Kayserispor 25 puanla 13üncü, Orduspor ise 24 puanla 14üncü sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER