Futbol

Futbol -Kardemir Karabüksporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor -Kulüp Başkanı Şahin: -Bu maçla daha önce yakaladığımız çıkışı tekrar yakalamak istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Medical Park Antalyaspor maçı için, Bu maçla daha önce yakaladığımız çıkışı tekrar yakalamak istiyoruz dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına bu akşam yapacakları antrenmanla devam edeceklerini yarın ise Antalyaya hareket edeceklerini söyledi.
     Kart cezalısı 3 önemli futbolcunun yerine oynayacakların da kaliteli ve önemli olduğunu vurgulayan Şahin, Medical Park Antalyaspor çok kaliteli bir takım. Aldığı sonuçlar ve ligdeki durumu belli. Taraftarının önünde olacak. Yani çok zor bir maça çıkacağız. Medical Park Antalyaspordan alınacak puan ya da puanlar bizim için önemli. Bu maçla daha önce yakaladığımız çıkışı tekrar yakalamak istiyoruz. Çok zevkli ve heyecan verici bir maç olacak. Bu maçta iyi bir mücadele ile galip ayrılmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER