Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi

Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi Başhekimi Bozok: Bölgeye en iyi hizmeti verebilmek için hastane imkanlarını geliştirmeye çalışıyoruz


RİZE (A.A) - Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi Başhekimi Opr. Dr. Yeliz Yılmaz Bozok, bölgeye en iyi hizmeti verebilmek için hastane imkanlarını geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Başhekim Bozok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında, hasta merkezli bir hastane olarak çalışmalara hızla devam ettiklerini belirterek, Hastanemizde dahiliye ve genel cerrahi alanında her türlü hastanın yatarak tedavisi ve gerekli ameliyatları yapılmaktadır. Sintigrafi ünitesi ile tüm kemik, akciğer ve böbrek tetkikleri başarılı şekilde gerçekleştiriliyor. Bu tür şikayeti olan vatandaşlarımızın artık başka hastanelere gitmelerine gerek yok dedi.
     Bölgeye en iyi hizmeti verebilmek için hastane imkanlarını geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden Bozok, şunları kaydetti:
     Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin desteği ile hastaneyi fiziki ve donanım yönünden geliştirmeye çalışıyoruz. Gerekli olan her türlü tıbbi donanım ve malzeme, birlik tarafından sağlanmaktadır. Hastaneyi modern çağa uygun bir görünüme kavuşturmak için de çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ilk olarak yeni acil ünitesi yapılacak. Mevcut acil yıkılıp, yerine Avrupa standartlarında acil ünitesi yapılacak. Yeni ünite, ekipman olarak da modern cihazlarla donatılacak. Bölgeye en iyi hizmeti verebilmek için imkanlarımızı geliştirmeye çalışıyoruz.
     Bozok, hastanede iki diş hekiminin de görev yaptığını anımsatarak, diş konusunda her türlü müdahalenin ve protez yapımının gerçekleştirildiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER