Futbol

Futbol -Kardemir Karabükspor, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını son antrenmanla tamamladı -Basın Sözcüsü Alak: -Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile oynayacağız


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını son antrenmanla tamamladı.
     Çamlık Tesislerinde Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular düz koşu ve istasyon çalışması yaptı.
     Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, takımın yarın Antalyaya gideceğini belirterek, şöyle konuştu:
     Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile oynayacağız. Deplasmanda çok iyi oynuyoruz. Puanlarımıza baktığınızda dört büyüklerden puanlar alarak dönmeyi bildik. Fakat evimizde oynadığımız maçlarda bir türlü üç puanı yakalayamadık. Bundan sonra evimizde oynadığımız maçlarda Hocamız ve teknik ekibimiz gerekli tedbiri alacak. Evimizde oynadığımız maçlarda puan ve puanlar almak zorundayız. Biz Hocamıza ve futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Dışarıda gösterdiğimiz başarıyı içeride de göstereceğiz. Kendi seyircimiz önünde de galibiyetler bulmaya çalışacağız.
     Bursaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak bir yazı gelmediğini belirten Alak, Sahada ve tribünlerde ufak tefek olaylar oldu. Bunu çok büyütmemek lazım. Kulübümüze seyircisiz oynama ve saha kapatılması gibi bir cezanın geleceğini tahmin etmiyorum ifadelerini kullandı.
     Bir gazetecinin Bursaspor maçı hakeminin kararlarına ilişkin sorusu üzerine Alak, Maçın hakeminin Kardemir Karabükspora bakışını kamuoyu çok iyi biliyor. Her ne hikmetse aynı bakış açısı ile Bursaspor maçında da sergilediğini ifade etmek istiyorum. Ulusal kanal ve gazetelerdeki yorumlarda iki penaltının verilmediği gündemde. Sonuç değişir değişmez. Ortada hak ihlali söz konusudur diye konuştu.
    
     Muhabir: Faik Erez
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER