Futbol: 17 Yaş Altı Uluslararası Kulüpler

Futbol: 17 Yaş Altı Uluslararası Kulüpler Turnuvası -Final maçında Club Bruggeü 4-3 yenen Beşiktaş şampiyon oldu


ANTALYA (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonunca düzenlenen 17 Yaş Altı Uluslararası Kulüpler Turnuvasıda, final maçında Club Bruggeü 4-3 yenen Beşiktaş, şampiyon oldu.
     WOW Football Centerdaki final maçında Belçika ekibi, Obbi Oularenin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda Beşiktaş Ender, Tayfur ve Furkan ile goller buldu ve karşılaşmada 3-1 öne geçti. Rakip takım Daylan ve Paolino ile eşitliği sağladı: 3-3.
     Maçın son dakikasında penaltı kazanan Beşiktaş, Furkan Yamanın ayağından bulduğu golle sahadan 4-3 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.
     Günün diğer maçlarında Hollandanın Willem II/RKC takımı, Fransa ekibi FC Sochauxu 2-1, Alman Bochum, Danimarka takımı Lyngbyyi 3-2 yendi. Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki üçüncülük maçı ise 2-2 sona erdi ve maç penaltılara gitti. Penaltı atışlarında Fenerbahçe Bursasporu 6-5 yenerek üçüncülüğü elde etti.
     Türkiye Futbol Federasyonu Elit Futbolcu Gelişim Müdürü Cezmi Turhan, turnuva şampiyonu Beşiktaşlı oyunculara federasyon logolu madalya ve şampiyonluk kupası verdi.
     Turnuva sonunda oluşan sıralama şöyle:
     1-Beşiktaş
     2-Club Brugge
     3-Fenerbahçe
     4-Bursaspor
     5-Bochum
     6-Lyngby
     7-Willem II/RKC
     8-FC Sochaux
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Yusuf Karadağ / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: 17 Yaş Altı Uluslararası Kulüpler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER