Futbol: 3. Lig

Futbol: 3. Lig -Manavgat Evrensekisporun devre arası hazırlıkları sürüyor


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3.lig 2. Grupta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Manavgatın Evrenseki beldesindeki Seher Hotelde devre arası kamp çalışmaları Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu yönetiminde günde yaptığı çift antrenmanla devam ediyor.
     Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, devre arası kampının çok iyi geçtiğini belirterek kampın pazar günü akşam sona ereceğini söyledi. Kamp boyunca günde çift antrenman yaptıklarını ifade eden Çapanoğlu, Hava muhalefeti nedeniyle günde tek antrenman yapmaya başladık. Bugün Kayseri Şekerspor ile özel bir maç yapacaktık, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Yarın ise Evrenseki stadyumunda Yeni Malatyaspor ile özel maç yapacağız dedi.
     Kampın ardından takımın bir gün izin yapacağını kaydeden Çapanoğlu Takım salı günü toplanacak. Daha sonra gelecek hafta ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacağız diye konuştu.
     Ömer Çelikin geçirdiği ameliyat nedeniyle 4-5 ay sahalardan uzak kalacağını belirten Çapanoğlu, arka adalesinde sorun bulunan Ferhatın ise Ümraniye maçına yetişeceği ifade etti.
    
     -4 transfer yapıldı-
    
     Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli ise devre arası kampı döneminde 4 yeni transfer yaptıklarını, 5 oyuncu ile de yollarını ayırdıklarını söyledi. Şehirli Takımıza Bayrampaşaspordan forvet oyuncusu Ali Can Tez, Antalyaspordan sağ açık İlyas ve Denizli Belediyespordan orta saha oyuncusu Ekrem ve Giresunspordan santrfor Habipi transfer ettik. Oyuncularımız kampa katıldı dedi.
     Şehirli, devre arası kamp döneminde Oğuz, Tamer, Serhat, Samet ve Soner ile de yollarını ayırdıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER