Futbol: Kadınlar 2. Ligi

Futbol: Kadınlar 2. Ligi -Elazığ Hedefspor Kulübü Başkanı Çimen, Kızıltepe Belediyespor ile yaptıkları maçın ardından takım otobüsünün saldırıya uğradığını iddia etti


ELAZIĞ (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta mücadele eden Elazığ Hedefspor Kulübü Başkanı Alaaddin Çimen, Mardinde Kızıltepe Belediyespor ile yaptıkları maçın ardından takım otobüsünün saldırıya uğradığını iddia etti.
     Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, kenttin tek bayan futbol takımı olan kulübün, imkansızlıklara rağmen güçlükle gittiği Kızıltepe Bediyespor deplasmanında 1-0 yenildiğini bildirdi.
     Mardinde maç öncesi ve sonrası hoş olmayan manzaralarla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
     Fotoğraf makinelerine dahi el konulan maçta, soyunma odasının kapılarının açılmaması, maçtan sonra takım aracımızın saldırıya uğraması maçın önüne geçmiştir. Ayrıca ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada, Benazir Kösen isimli futbolcunun lisansı ile Ezgi Belge oynamıştır. Kamuoyuna maç görüntüleri bir basın toplantısıyla yansıtılacaktır.
     Çimen, Elazığ Amatör Spor Kulüpler Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonunun gereğini yapmasını beklediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Futbol: Kadınlar 2. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER