Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: -Takımda mücadele ve kazanma arzusu yoktu -Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: -Bundan sonraki maçlar için bu maçı almamız çok önemliydi


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-0 kaybettikleri Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, artık şapkayı önlerine koyup bundan sonra yapılacaklar için düşünmeleri gerektiğini söyledi.
     Bakkal, maçın ardından yaptığı açıklamada, analarının ak sütü gibi mağlubiyeti hak ettiklerini kaydetti.
     Kimseyi suçlamadıklarını, suçlunun kendisi olduğunu vurgulayan Bakkal, şöyle dedi:
     Taraftarımızdan özür diliyorum. Her maça gelerek bizi destekliyorlar. Bu maçta da böyle yaptılar. İç saha maçlarında iyi oynamıyoruz. İç saha maçlarındaki oyunumuzu kabul etmiyorum. Bu takım, bu değil çünkü. Bu oyunla bu mağlubiyeti hak ettik. Takımda mücadele ve kazanma arzusu yoktu. Bundan sonra ne yapmalıyız bunu düşüneceğiz. Bu takımın neden böyle oynadığını araştıracağız. Akhisar Belediyesporu tebrik ediyorum. Bu maçta elle tutulur bir futbolumuz yoktu.
     Takımın futbolcusu Lua Lua da iyi oynamadıklarını ve kaybettiklerini kaydetti.
     Bir gazetecinin iyi oynamadığını ve bunun nedeninin ne olduğunu sorması üzerine Lua Lua, sinirlenerek toplantı salonunu terk etti.
     Hamroun ise maçla ilgili çok şey söylenecek bir şey olmadığını, maçın ikinci yarısında oynadıkları oyunu ilk yarı oynasalardı maçı kazanma şanslarının bulunduğunu belirtti.
    
     -Akhisar Belediyespor cephesi-
    
     Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Karabüke gelmeden bu maçın zor olacağını düşündüklerini ancak erken gelen gollerle rahatladıklarını belirtti.
     Elde ettikleri skoru ikinci yarı korumayı düşündüklerini ve bunu da başardıklarını ifade eden Hamzaoğlu, Maçta topa biz sahip olduk. Rakibe boş alan bırakmadık. Kardemir Karabükspora başarılar diliyorum. Önümüzde Sanica Boru Elazığspor maçı var. Bu maç bizim için çok önemli. Kardemir Karabükspor galibiyeti bir başlangıç olacak inşallah. Bundan sonraki maçlar için bu maçı almamız çok önemliydi diye konuştu.
     Bir soru üzerine Hamzaoğlu, Manisada maçları oynamalarının kendilerini çok etkilemediğini ancak Akhisarda oynamalarının daha iyi olacağını, takımın Manisanın tamamından destek aldıklarının altını çizdi.
     Takım kaptanı Emrah Eren de zor maç olacağını düşündüklerini ve düşündükleri gibi de maçın zor olduğunu, maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını söyledi.
     Ahmet Cebe ise acil puana ihtiyaçları olduğunu Kardemir Karabükspordan aldıkları puanların bir seri için başlangıç olmasını istediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER