Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına dair her şey

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının özeti, fotoğrafları, analizi ve istatistikleri burada!

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına dair her şey

Fenerbahçe Bu Sezon Süper Lig’de İlk Kez Üst Üste 3 Maç Galip Geldi. 
Fenerbahçe Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 3 galibiyet aldı. Fenerbahçe böylece bu sezon Süper Lig’de ilk kez üst üste 3 maç kazanmış oldu. Fenerbahçe deplasmanda Mersin İdman Yurdu karşısında 1-0, Trabzonspor karşısında 3-0 kazanırken sahasında Kasımpaşa’yı 3-1 yendi. Fenerbahçe ligin 2.yarısında ise sahasında ilk kez galibiyet aldı. 

Fenerbahçe 2013 Yılında Resmi Maçlarda 4 Kez Penaltı Kazandı, 4 Atışı da Farklı Oyuncular Kullandı. ( Semih, Kuyt, Cristian, Emre Belözoğlu )
Fenerbahçe 2013 yılında oynadığı resmi maçlarda 4 kez penaltı kazandı. Ziraat Türkiye kupasında Bursaspor karşısında penaltı kazanan Fenerbahçe takımında vuruşu Semih Şentürk gole çevirmişti. Süper  Lig’de oynanan Sivasspor maçında penaltıyı Kuyt değerlendirememişti. Uefa Avrupa Ligi maçında ise penaltıyı Cristian kullanmış ve vuruşundan topu filelere göndermişti. Fenerbahçe bu haftada Kasımpaşa karşısında penaltı kazandı ve vuruşu Emre Belözoğlu gol yaptı. Ayrıca bu sezon Fenerbahçe aleyhine 2.kez penaltı kararı verildi. 

Kasımpaşa Süper Lig’de Bu Sezon En Çok Penaltı Kullanan Takım.
Süper Lig’in 23.haftası geride kalırken en çok penaltı kullanan takım Kasımpaşa oldu. Son 4 haftada 3 kez toplamda ise 5 kez penaltı kullanan Kasımpaşa bu atışların 4 tanesini gole çevirdi. Kasımpaşa takımında 5 penaltıyı da Kalu Uche kullandı. 













Kalu Uche Bu Sezon Süper Lig’de En Çok Penaltı Golü Atan Oyuncu.
Kasımpaşa bu sezon Süper Lig’de 5 kez penaltı kullanırken bu atışların hepsinde topun başına Kalu Uche geçti. Kalu Uche 5 atışın 4 tanesini gole çevirdi ve 4 kez ile en çok penaltı golü atan oyuncu oldu. Kalu Uche toplamda ise 13 gole ulaştı ve ligin en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. 

Fenerbahçe Maçın İlk Yarısında Kaleye İsabetli Şut Atamadı. ( 2.Yarıda 15 Şutta 11 İsabet Sağladı )
Fenerbahçe maçın ilk yarısında Kasımpaşa kalesinde 9 şut atarken hiç isabet sağlayamamıştı. Fenerbahçe maçın 2.yarısında ise baskısını artırdı ve 15 şutta 11 kez kaleyi buldu. Fenerbahçe 2.yarıda attığı 3 golle maçı 3-1 kazanmayı başardı. 

Pierre Webo, Fenerbahçe Forması Altında 3.Golünü Attı. 
Fenerbahçe’nin devre arasında transfer ettiği Pierre Webo sarı-lacivertli forma altında 4 lig maçında 3 gol attı. Pierre Webo böylece bu sezon Süper Lig’de toplam gol sayısını 12’e çıkardı. Webo bu sezon Kasımpaşa karşısında oynadığı 2 maçta da gol attı. 

Emre Belözoğlu 294 Gün Sonra Fenerbahçe Forması Altında Gol Attı. 
Emre Belözoğlu 3-1 kazanılan Kasımpaşa maçında takımının 2.golünü penaltıdan attı. Emre Belözoğlu böylece 294 gün sonra Fenerbahçe forması altında gol atmış oldu. Emre Belözoğlu en son 06.05.2012 tarihinde Trabzonspor’a deplasmanda gol atmıştı. 

Kasımpaşa ile Fenerbahçe Süper Lig'de 20 Maç Yaptı. 
Kasımpaşa ile Fenerbahçe lig tarihinde 20 kez karşılaştı. Oynanan 20 maçta Fenerbahçe 15 kez, Kasımpaşa 3 kez kazandı, 2 maç ise berabere sona erdi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kasımpaşa 2-0 galip bitirmişti, 2.yarısında oynanan maçı ise Fenerbahçe sahasında 3-1 kazandı. 

<< Önceki Haber Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER