Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: Maç boyunca takım, saha içinde biraz sinirli ve agresif davranıyordu. Bu nedenle istediğimiz sakinliğe kavuşamadık. -Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun: Böyle bir d


ORDU (A.A) - Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, kendi sahalarında 3-2 mağlup oldukları Gaziantepspor maçına ilişkin, Maç boyunca takım saha içinde biraz sinirli ve agresif davranıyordu. Bu nedenle istediğimiz sakinliğe kavuşamadık dedi.
     Cuper maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, aldıkları mağlubiyetle zor bir duruma girdiklerini söyledi.
     İyi bir gün geçiremediklerini ifade eden Cuper, şöyle konuştu:
     Maç boyunca takım saha içinde biraz sinirli ve agresif davranıyordu. Bu nedenle istediğimiz sakinliğe kavuşamadık. Lige 15 gün ara verilecek, bu 15 gün içinde bazı şeyler yapmak gerekecek. Fakat yine de taraftar için üzülüyorum çünkü, stadı doldurarak takımı çok desteklediler. İstediğimiz sonucu veremedik onlara.
    
     -Gaziantepspor cephesi-
    
     Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, zor bir deplasmandan üç puan aldıkları için mutlu olduğunu kaydetti.
     Maç öncesi iki takımın da puan anlamında sıkıntılı bir yerde olduğunu hatırlatan Uygun, Fakata böyle bir deplasmanda üç gol atarak galip gelmemizden mutluluk duydum. Futbolcularımı kutluyorum. Orduspora da başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu / İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER