Futbol: Maçtan notlar

Futbol: Maçtan notlar -Bursasporlu taraftarlar, maça yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurdu -Stada, Beşiktaş taraftarları alınmadı -Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Karaman, son haftalarda formsuzluğu dikkati çeken Serdar


BURSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde, sahasında Beşiktaşı ağırlayan Bursasporun taraftarları, maça yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurdu.
     Yeşil-beyazlı takımın taraftarları, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince Beşiktaş taraftarlarının alınmadığı maç öncesi erken saatlerden itibaren stat çevresinde toplanmaya başladı. Bursasporlu futbolcuları, otobüsle stada girerken alkışlayan taraftarlar, daha sonra tribünlerdeki yerlerini aldı.
     Tribünlerde çeşitli gösterilerle takımlarına destek veren taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan oyunculara, "Alemin kralı geliyor" diye tempo tutarak moral verdi.
     Taraftarlar, önce takımı toplu olarak tribünlerin önüne çağırıp alkışladı, ardından da tüm futbolcuları tek tek davet edip "yumruk şov" yaptırdı.
     Beşiktaşlı futbolcuların sahaya çıkmasıyla ise tribünlerde büyük bir uğultu koptu. Rakip takım oyuncularını önce ıslıkla protesto eden tribünler, daha sonra aleyhte tezahürat yaptı.
     Taraftarlar, maçın başlama düdüğünden hemen önce tüm futbolcuları el ele tribünlere çağırarak alkışladı ve bunun ardından "tekbir" getirdi.
    
     -Bursasporda Serdar Aziz yedek-
    
     Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son haftalarda formsuzluğuyla dikkati çeken Serdar Azizi ilk 11e almadı ve onun yerine Ferdinandı tercih etti.
     Karaman, Sestak ve Basseri de yedek soyundurdu.
    
     -Beşiktaşta 5 eksik-
    
     Beşiktaşın genç golcüsü Mustafa Pektemek, 8 ay aranın ardından ilk kez forma şansı buldu.
     Sezonun ilk yarısındaki Galatasaray maçında sakatlanan Pektemek, teknik direktör Samet Aybaba tarafından Almeidanın yokluğunda forvet hattında görevlendirildi.
     Filip Holosko ise Aybaba tarafından ilk 11e alınmadı.
     Beşiktaş, maça, sakatlıkları devam eden İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Niang ve Sivoktan yoksun çıktı.
    
     -"Süse Değil Armaya Düşkünüz"-
    
     Maraton Tribünündeki taraftarlar, yedek bekleyen Murat Yıldırım için "Kara Murat Bizansa karşı" yazılı pankartla yer aldı.
     Avrupadan gelen bir grup yeşil-beyazlı taraftarın, tribünlere astığı "Bursaspor Aşkı Sınır Tanımaz Teksas Avrupa" yazılı pankart da dikkati çekti.
     Kadın taraftarların ağırlıklı olduğu bölümde ise "Bu Alemde Kral da Biziz Kraliçe de", "Süse Değil Armaya Düşkünüz" yazan pankartlar görüldü.
     Bu arada, Bursaspor Kulübü, yağmurlu havada, maçı Açık Kale Arkası Tribününde izleyen taraftarları unutmadı ve onlara yeşil renkte yağmurluklar dağıttı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Maçtan notlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER