Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -"Ligdeki son karşılaşmamız olan Samsunspor maçını kazanarak taraftarımıza play-off atmosferini yaşatmak istiyoruz"


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ligin son haftasında, deplasmanda karşılaşacakları Samsunsporu yenerek, taraftarlarına play-off atmosferini yaşatmak istediklerini söyledi.
     Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe maçının kendileri açısından önemli olduğunu ve maçı kazandıkları için ileriye umutla baktıklarını ifade etti.
     Bu sezon kendi sahalarında oynadıkları son maç olan Göztepe karşılaşmasına taraftarın yoğun ilgi gösterdiğini belirten Uğur, şunları kaydetti:
     "Artık ligin son maçını düşünmemiz gerekiyor. Yarından itibaren deplasmanda oynayacağımız Samsunspor müsabakasının hazırlıklarına başlayacağız. Bu maç bizim için bir final olacak. Samsunsporun çok berabere kalan bir takım olduğunu biliyorum. Beraberlik de işimize yarayabilir ama biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmek istiyoruz. Çünkü, beraberlik durumunda diğer maçlardan gelecek sonuçları beklememiz gerekecek. Ligdeki son karşılaşmamız olan Samsunspor maçını kazanarak taraftarımıza play-off atmosferini yaşatmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak onları mutlu edeceğiz."
     Kulüp başkanı Önder Serin de yazılı açıklamasında, play-off öncesi şampiyonluk havasına giren camialarına şehrin tüm dinamiklerinin desteğini beklediklerini bildirdi.
     Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere Adananın tüm demokratik kitle örgütlerini Adana Demirspora maddi-manevi desteğe çağıran Serin, "Unutulmamalıdır ki şampiyon olursak Adana olarak Süper Lige çıkacağız. Bu gerçekle tüm Adanalıları desteğe davet ediyorum. Play-offa bir maç, Süper Lige üç maç kala hep beraber Adanayı şaha kaldıralım" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan - Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER