Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: "Play-offa kalacağız ve Süper Lig için mücadele edeceğiz"


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, play-offa kalarak Süper Lig için mücadele edeceklerini bildirdi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, mavi lacivertli takımın ligdeki son karşılaşması olan Samsunspor maçı öncesi futbolcuları ziyaret etti.
     Karşılaşma öncesi futbolculara başarılar dileyen Aldırmaz, takımın Samsunspor maçını da kazanıp play-offa kalacağına, sonra da başarılara devam edeceğine inandığını ifade etti.
     Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin de her zaman en büyük desteği Aldırmazdan gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:
     "Biz Adana Demirspor olarak Aldırmazın destekleriyle buralara kadar geldik. Eğer ortada bir başarı varsa bunda en büyük pay başkanımız Zihni Aldırmazındır. Kendisine kulübüm, futbolcularım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın desteğinin bundan sonra da süreceğine inanıyorum. Spor fonundan bize sağladığı destekle takımı play-off kapısına kadar getirdik. İnşallah play-offa kalacağız ve Süper Lig için mücadele edeceğiz."
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER