Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Atilla: "Bütün futbolcularımıza başarılı mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum"


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlisporun kulüp asbaşkanı Taner Atilla, "Bütün futbolcularımıza başarılı mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
     Atilla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde herhangi bir gazeteye ya da televizyon kanalına açıklama yapmadığını, hiçbir yöneticinin yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmediğini, yazılanların "gerçek dışı" olduğunu söyledi.
     Bazı gazetelerde yazılanların kendisinin ifadesi olmadığını, bunları yapanları kınadığını kaydeden Atilla, şöyle konuştu:
     "Bugünlerde hiçbir gazeteci veya televizyon kanalına açıklamam olmamıştır. Hele hele futbolcularımıza nankör kelimesini asla kullanmadım. Böyle haber yapanları da şiddetle kınıyorum. Biz bir büyük camiayız. Ara sıra sorunlar olabilir ancak benim veya başka bir yöneticinin bir futbolcuya nankör demesi asla söz konusu olamaz. Onların hepsi bizim kardeşlerimizdir. Kimse bizleri karşı karşıya getirmeye çalışmasın. Bu takımı, bu çocuklar buraya kadar taşıdı. PTT 1. Ligin en düşük maliyetli takımıydık. Bütün futbolcularımıza başarılı mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum."
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER