Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Pehlivan:

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Pehlivan: "Büyüyen, gelişen ve genç nüfusa sahip Türkiyede, gençlik ve spor eğitimi faaliyetleri her geçen gün daha da artmaktadır"


RİZE (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, büyüyen, gelişen ve genç nüfusa sahip Türkiyede, gençlik ve spor eğitimi faaliyetlerinin her geçen gün daha da arttığını belirtti.
     Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, çocukların ve gençlerin spora yönledirilmesi ile toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlanacağını belirtti.
     Büyüyen, gelişen ve genç nüfusa sahip Türkiyede, gençlik ve spor eğitimi faaliyetlerinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Pehlivan, şunları kaydetti:
     "İl merkezi ve ilçelerimizde her yıl uygulanan spor merkezleri bu yaz çocuklarımızın spor yapabilmesi için daha verimli kullanılacak. Bugüne kadar başarıyla uygulanan İl Spor Merkezi her geçen gün daha geniş kitlelere hitap ediyor. 29 Haziranda açılışını yapacağımız yaz spor okulları, 05-18 yaş grubundaki çocuk ve gençler için Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın sloganıyla start alacak."
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Pehlivan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER