Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş: Kazanamamak artık gurur ve onur meselesi oldu


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Kazanamamak artık gurur ve onur meselesi oldu dedi.
     Besim Durmuş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
     Kendi sahalarında ilk devrenin son maçını oynayacaklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:
     Takımımıza çıkarsız, menfaatsiz gönül vermiş, destek veren taraftarlarımıza bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Camiamızın sahamızda bir galibiyeti daha önceden tatması gerekirken şartlar buraya kadar getirdi. Alacağımız bir galibiyetle hem bizi destekleyen seyircilerimize bir hediye vermek hem de ihtiyacımız olan 3 puana kavuşmak istiyoruz.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oyuncuların varını yoğunu ortaya koyacağını vurgulayan Durmuş, şöyle devam etti:
     Uzun süre kazanamamak oyuncularımızın psikolojisini de bozdu. Yani sahada topu alacaksın kimseye vermeyeceksin, varını yoğunu ortaya koyacaksın ve bu iş çözülecek. Bu iş artık psikolojiden de öteye geçti. Kazanamamak artık gurur ve onur meselesi oldu. Bu iş buralara doğru gitmeye başladı artık. Kimsenin kötü oynama şansı kalmadı.
     Öte yandan Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Durmuş yönetiminde koşu ve pas çalışması gerçekleştiren kırmızı-beyazlı futbolcular, çift kale maç yaptı.
     Durmuş, hata yapan oyuncuları sık sık oyunu durdurarak uyardı. İdmana, kendilerine takım bulmaları istenen Uğur Tülümen, Gurur Yazar, Mehmet Sak ve İlyas Yılmazerin haricinde tüm oyuncular katıldı.
    
     Muhabir: İlyas Gün / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER