Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: -Deplasmanda 10 kişi kalıp geriye düştüğümüz maçta skoru beraberliğe taşımak bizim için başarıdır


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Kartalspor deplasmanında 10 kişi kalıp geriye düşmelerine rağmen skoru beraberliğe taşımanın kendileri açısından başarı olduğunu söyledi.
     Kaya, 1-1 berabere sonuçlanan Kartalspor maçına ilişkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısının başa baş bir mücadeleye sahne olduğunu söyledi.
     10 kişiyle geriye düştükleri bir maçtan puan alabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Özellikle ikinci yarıda düşme potasında bulunan rakibimiz can havliyle iyi mücadele edip, bizi zor durumda bıraktı. Maalesef gol yeyip, geriye düştük. Daha sonra sonucu kabul edemememizin verdiği hırsla ve yaptığımız değişikliklerle golü bulduk. İkinci yarı rakibimiz bizden daha üstün oynadı diyebilirim. Deplasmanda 10 kişi kalıp geriye düştüğümüz maçta skoru beraberliğe taşımak bizim için başarıdır. Bu bizim için pozitif bir durumdur. Bizim maç öncesi ve ilk yarıdaki tüm düşüncelerimiz kazanmak üzerine kuruluydu. Fakat ikinci yarıyı gördükten sonra kaybetmemek ve puan almakta bizim lehimize oldu.
     Kaya, Tonia Tisdellin ilk yarının sonlarında ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartı da eleştirerek, Tisdellin, böylesine önemli bir mücadelede arkadaşlarını yalnız bırakması affedilecek gibi değil. Ancak sahadaki 10 kişi mağlubiyeti kabul etmeyip, direnerek puan aldı diye konuştu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER