Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor


ADANA (A.A) - Adanaspor, PTT 1. Ligin 22. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kulüpten yapılan açıklamada, sakatlığından dolayı daha önce antrenmanlara çıkamayan Sedat Ağçayın son yapılan idmana katıldığı ve yine sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Talha ve kart cezalısı Ümit Tütünci dışında takımda eksik oyuncu bulunmadığı bildirildi.
     Açıklamada, Teknik Direktör Levent Erişin futbolcularını sık sık uyardığı ve özellikle ceza alanı içinde hareketli olmaları konusunda öneride bulunduğu, ikili mücadelelerde ise futbolcularının biraz daha sert ve agresif olmalarını istediği belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen oyunculardan Merthan Açıl, 1461 Trabzon galibiyetiyle yakaladıkları çıkışı sürdürmek isteklerini belirterek, şunları kaydetti:
     1461 Trabzon maçıyla başlayan galibiyetimizle bir seri oluşturmak istiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından puanla dönerek bunun ilk adımını atacağız. 1461 Trabzon maçında önemli bir 3 puan aldık. İkinci yarıya iyi başlamayamamıştık. Şanssız maçlar kaybettik. 1461 Trabzon maçında aldığımız galibiyetin anlamlı olması için ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından puan getirmeliyiz.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER