Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok: Ligde kalma mücadelesinde, her hafta bir final oynuyoruz


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor, PTT 1. Ligde Torku Konyaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını, Tavşanlı Ada Stadındaki antrenmanla sürdürdü.
     Kırmızı-siyahlı takımın Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcularının her şeyin farkında olduğunu ve ligde kalma yolunda her hafta bir final karşılaşması oynadıklarını söyledi.
     Geçen hafta deplasmanda Denizlispor ile yaptıkları maçı kazandıklarını, bundan sonraki maçlarda da kazanmak için oynayacaklarını dile getiren Tok, şöyle konuştu:
     Oyun içindeki değişiklikleri, beraberliği kurtarmak değil, hücum için yapıyoruz. Bu anlayış bize olumlu şeyler kazandırdı. Denizlide önemli olan 3 puanı almaktı ve bunu başararak Tavşanlıya döndük. Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık ama ikinci yarıda istediğimizi sahaya yansıtarak hedeflediğimiz sonucu aldık. Bundan sonra galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Denizlispor maçından önce ligde kalmak için 19 puana ihtiyacımız olduğumuzu söylemiştik. Şimdi 16 puanımız kaldı. Torku Konyasporu da yenip bu puanı 13e düşürmeyi hedefliyoruz. Şu andaki hedefimiz, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. En iyi neticeleri alıp, ligde kalma yolunda önemli adımlar attıktan sonra ortam neyi gerektiriyorsa hedefimizi buna göre ayarlayacağız.
     Tok, Torku Konyaspor maçına, Tunçbilek beldesindeki kulüp tesisleri ile Tavşanlı Ada Stadında yaptıkları günde iki antrenmanla hazırlandıklarını anlatarak, sakatlığı devam eden kaleci Yavuz Eraydından yoksun olarak yeşil-beyazlı ekibin karşısına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök / Deniz Açık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER