Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanaspor Basın Sözcüsü Uzel: -Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanırsak avantajımızı devam ettiririz


ADANA (A.A) - Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, sahalarında oynayacakları maçları kazanarak avantajlarını devam ettirmek istediklerini belirtti.
     Uzel, yaptığı yazılı açıklamada, ligin son maçına kadar mücadelelerini sürdüreceklerini bildirdi.
     Ligde alınan her puanın önemli olduğunu vurgulayan Uzel, şunları kaydetti:
     Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Fakat alınan her puan altın değerinde. Pazar günü kendi evimizde çok önemli bir maç oynayacağız. Mutlaka 3 puanla sahadan ayrılıp zirve yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanırsak avantajımızı devam ettiririz.
     Öte yandan, kulüpten yapılan açıklamaya göre, TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanından 1 puanla dönen Adanaspor, pazar günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     A2 takımla hazırlık maçı oynayan turuncu-beyazlı ekipte tek eksik olan Ali Zorlu takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Levent Eriş hazırlık maçının her iki yarısında farklı kadroları denerken, maç öncesinde oyuncuları ile kısa toplantı yaptı.
     Sarı kart cezalısı oldukları için TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında forma giyemeyen Sedat, İlkem, Mbilla ve Kibongun cezalarının sona erdiği de hatırlatıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER