Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla: Kartalspor maçını kazanırsak, play-off oynayacağımıza inanıyorum


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Ligde Kartalsporu konuk edecek olan Denizlisporun Asbaşkanı Taner Atilla, maçı kazanmaları halinde play-off oynayacaklarına inandığını söyledi.
     Atilla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son 4 haftada 8 puan topladıkları için teknik ekibi ve futbolcuları kutladı.
     Genç bir kadrolarının bulunduğunu, futbolcuların ellerinden gelen mücadeleyi verdiğini kaydeden Atilla, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Son haftalardaki sportif anlamdaki başarı grafiğimiz yükseliyor. Futbolcu arkadaşlarımızında moral ve motivasyon galibiyetlerle daha çok yükseliyor. Çaykur Rizespor maçında futbolcu arkadaşlarımız sahada iyi mücadele etti. Gerçekten çok samimi ve takımı için yoğun emek harcayan bir ekibe sahibiz. Teknik ekibe ve futbolcu arkadaşlarımıza olan güvenimiz tam. İlk 6 için iddiamız sürüyor. Haftalar geçtikçe rakiplerimizle puan farkı yavaş yavaş kapanıyor. Kartalspor maçını kazanırsak play-off oynayacağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER