Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: İlk 6ya kalmamız için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından galip ayrılmamız gerekiyor


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, İlk 6ya kalmamız için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından galip ayrılmamız gerekiyor dedi.
     Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun ligin en deneyimli ekiplerinden olduğunu, deplasmanda çok etkili oynadığını söyledi.
     Rakipleriyle bu sezon ikisi hazırlık maçı olmak üzere 3 kez karşılaştıklarını ve mağlup olduklarını kaydeden Karafırtınalar, Buna bir daha izin vermeyeceğiz. İçeride kolay kazanamıyoruz, 5 mağlubiyetimiz, 2 beraberliğimiz var. Bu sürece de son vereceğiz. İlk 6ya kalmamız için karşılaşmadan galip ayrılmamız gerekiyor. Oyuncularım da bunun bilincinde. Güzel ve keyifli bir maç olacak diye konuştu.
     Karafırtınalar, Bucaspordan Fenerbahçeye transfer edilen Salih Uçanı performansından dolayı kutlayarak, Salih gibi bir oyuncunun bizde yetişmesi gurur veriyor. Altyapımızdan Salihe benzer birçok oyuncu çıkacaktır dedi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını Kaynaklardaki tesislerinde sürdüren Bucasporda sakatlığı bulunan Aykut Çeviker çalışmaya katılmadı. Alparslan Erdem ise takımdan ayrı çalıştı.
     Sarı-lacivertli ekipte cezalı Luiz Henrique bu hafta takımdaki yerini alamayacak.
     Öte yandan Ümit Milli Takım kadrosuna çağrılan Ömer Kahveci için izin alındığı, genç kalecinin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyebileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Tolga Albay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER