Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürdü


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, 30 Mart Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Hacı Boydak Tesislerinde, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde ısınma ve koşuyla başlayan antrenman, yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi. Fildişi Sahili (A) Milli Takımı kampından dönen Gerard Gohounun antrenmanda hırslı olduğu gözlendi. Hafif sakatlığı bulunan Kenan Şahin ise takımdan ayrı koşu yaptı.
     İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Özköylü, ligde puan kayıplarının telafisinin olmadığı haftalara girildiğini söyledi.
     Ligin son 7 haftasını en iyi şekilde tamamlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:
     Bu hafta Denizli deplasmanına gideceğiz. Denizlispor ligdeki konumu itibarıyla küme düşme hattına yakın. Kaybedecekleri bir maç onları küme düşme hattına iter. Böyle bir maç oynayacağız. Denizli zor bir bir deplasman. Denizlispor, taraftarının desteğiyle etkili oynayabilen bir takım ama biz ne yapmamız gerektiğini biliyoruz, rakibimizi iyi tanıyoruz. Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Hedefimiz oradan iyi bir sonuçla ayrılarak, yolumuza devam etmek.
     Kayseri Erciyesspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER