Futbol: PTT 1

Futbol: PTT 1 -Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Mete: -"Manisaspor karşısında sezonun en değerli beraberliğini alarak rakibimizin yanımıza yaklaşmasına izin vermedik"


RİZE (A.A) - Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Halim Mete, "Manisaspor karşısında sezonun en değerli beraberliğini alarak rakibimizin yanımıza yaklaşmasına izin vermedik" dedi.
     Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig yarışında en önemli rakiplerinden biri ile karşılaştıklarını belirterek, "Manisaspor karşısında kazanamazsan kaybetme maçını oynadık. Bu maçta alınacak bir mağlubiyet rakibimizi yanımıza taşıyacaktı. İkinci yarısı tamamen hakimiyetimizde geçen maçı 1-1 beraberlikle tamamladık. Manisaspor karşısında sezonun en değerli beraberliğini alarak rakibimizin yanımıza yaklaşmasına izin vermedik" diye konuştu.
     Ligin bitimine 4 maç kaldığını, sozonun sonuna yaklaştıkça maçların zorluk derecesinin de arttığını ifade eden Mete, "Ligde üçüncü sıradaki Manisaspor ile berabere kalarak işimizi fazla zora sokmadık. Kalan dört haftada Süper Lig yarışında bir maç kaybetme kredimiz var ancak rakiplerimizin birbirleri ile oynayacağı maçları göz önünde bulundurursak sekiz puanın bize yeteceğini düşünüyoruz" dedi.
     Mete, taraftarın Manisaspor maçına ilgi gösterdiğini ve takımlarına destek olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:
     "Taraftarların özellikle maçın ikinci yarısında takımın üzerinde olumlu etkileri oldu. Bazı bölümlerde istenmeyen ufak tefek olaylar yaşandı. Camia olarak hiçbir olumsuzluğun içerisinde yer almak istemiyoruz. Taraftarlarımızın her türlü sonuçta sadece takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Sahamızda oynayacağımız Ankaragücü ve 1461 Trabzon maçlarında taraftarların pozitif desteklerini bekliyoruz."
     Bu arada, Manisaspor maçında yaklaşık 13 bin taraftar takımına destek verdi ve 56 bin lira hasılat elde edildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER