Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can: "Önümüzdeki sezon daha iyi bir yapılanma ile mücadele edeceğiz"


KIRKLARELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelisporun Kulüp Başkanı Volkan Can, Trakyanın tek profesyonel takımı olarak ligi iyi bir yerde tamamladıklarını söyledi.
     Hafta sonu kendi sahalarında oynadıkları Balıkesirspor maçında genç futbolculara şans verdiklerini anlatan Can, şöyle devam etti:
     "Son maçımızda takımızda fazla forma giyemeyen futbolcularımıza şans verdik. Genç futbolcularımızda bu şansı iyi değerlendirdi. Şampiyon Balıkesirspor karşısında iyi ve özverili bir mücadele sergiledik. Futbolcularımızı kutluyorum. Önümüzdeki sezonu görmek açısından iyi bir karşılaşma oldu. Teknik direktörümüz Bilgin Erdemin vereceği rapor doğrultusunda takım kadrosunu belirleyeceğiz. Bizim için hazırlık mahiyetinde bir karşılaşma oldu. Ligi 8. sırada bitirdik. Play-off hedefiyle çıktığımız yolda ligi iyi bir yerde bitirdik. Trakyanın tek profesyonel takımıyız. Düşme tehlikesi yaşamadan 2 yıldır ayaklarımız üzerine durabiliyoruz. Önümüzdeki sezon daha iyi bir yapılanma ile mücadele edeceğiz."
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER