Uluslararası Engelli Gençlik Festivali

Uluslararası Engelli Gençlik Festivali -Adana Büyükşehir Belediyesinin Altın Koza etkinlikleri kapsamında bu yıl 9uncusunu düzenlediği festivalin açılış seremonisi yarın yapılacak


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesinin Altın Koza etkinlikleri kapsamında bu yıl 9uncusunu düzenlediği "Uluslararası Engelli Gençlik Festivali"nin açılış seremonisinin yarın yapılacağı bildirildi.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 7 ülkeden engelli grupların katılımıyla başlayacak festivalin açılış töreni yarın Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor Salonunda yapılacak.
     "Birlikte yaşamanın engeli yoktur" sloganıyla gerçekleştirilecek festival kapsamında çarşamba günü engelli gruplar ve engelli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla sevgi yürüyüşü gerçekleştirilecek.
     Büyükşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, her geçen yıl festivalin bir öncekinden daha başarılı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Festivalin bu yıl daha da iyi olacağını umuyoruz. ABD, Azerbaycan, Bulgaristan, Hollanda, İsveç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Romanyadan konuklarımız geldi. Adanadaki kardeşlerimizle beraber başarılı bir organizasyon gerçekleşeceğine inanıyoruz. Toplumda engellilerle ilgili bir farkındalık oluşuyorsa, etkinliklerimiz başarıya ulaşıyor demektir. Engellilerin sorunlarının çözümünde samimiyetle çaba harcayan ve bu konuda duyarlı olduğunu bildiğimiz Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş ve Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum."
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Uluslararası Engelli Gençlik Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER