Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Alanyaspor Teknik Direktörü Sözeri: -"Kalan 3 maçımızda da elimizden geleni yaparak play-off şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz"


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Alanyasporda teknik direktör Erkan Sözeri, "Kalan 3 maçımızda da elimizden geleni yaparak play-off şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz" dedi.
     Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın haftalardır süren galibiyet hasretine Tokatspor karşısında aldıkların 4-1lik galibiyetle son verdiklerini söyledi.
     Maçın ilk dakikalarından itibaren rakiplerine üstünlük kurduklarını anlatan Sözeri, rakiplerinin direncini erken buldukları golle kırdıklarını, topa hakimiyet açısından sahada üstün taraf olduklarını kaydetti.
     Takımın iyi oyunculardan oluştuğunu gelmeden önce de bildiğini dile getiren Sözeri, "Üst üste gelen mağlubiyetler oyuncuları psikolojik olarak yıpratmıştı. Göreve geldiğimizden itibaren bu sorunu aşmaya odaklandık. Maçta 2-0 önde olduğumuz anda bile bu psikolojiyi zaman zaman hissettik. İlerleyen dakikalarda üçüncü golü bulunca takım eski güvenini yakaladı" diye konuştu.
     Sözeri, Tokatspor maçını yeni bir başlangıç olarak gördüklerini vurgulayarak, "Bu maç başlangıç için önemliydi. Kalan 3 maçımızda da elimizden geleni yaparak play-off şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Tüm oyuncularımıza ve taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Hedefimiz 3 maçı da bu şekilde tamamlamak" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER