Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: -İlk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak adına her şeyi yaptık


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, İlk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak adına her şeyi yaptık dedi.
     Altıparmak, 0-0 sona eren Balıkesirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularını, ligin lideriyle yaptıkları maçta gösterdikleri başarılı performans dolayısıyla kutladı.
     Özellikle son dakikalarda topun kendilerini sevmediğini dile getiren Altıparmak, öncelikle saha sorununun bir an evvel çözülmesi gerektiğini söyledi.
     Altıparmak, Takımımız çok iyi mücadele etti. İlk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak adına her şeyi yaptık. Bu arada ligin iyi takımlarından biriyle, lideriyle oynadık. Gol yememek adına onları engellemeyi başardık ama istediğimiz golü bir türlü bulamadık. Bunda her türlü etken var ama özellikle son dakikalarda top bizi hiç sevmedi. Lig devam ediyor diye konuştu.
     Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise iyi mücadelelerinden dolayı her iki takımı da tebrik ettiğini belirterek, aldıkları bir puanın kendilerini ligde çok daha avantajlı duruma getirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER