Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Teknik Direktörü İşkar: Oyuncularımın mücadelesinden, kazanma hırsından ve oyun disiplininden memnunum


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun Teknik Direktörü Erdal İşkar, oyuncularının mücadelesinden, kazanma hırsından ve oyun disiplininden memnun olduğunu söyledi.
     İşkar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hataysporun ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu belirterek, söz konusu maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini kaydetti.
     Hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden İşkar, şöyle konuştu:
     Aslında oyunu çok doğru oynadık. Rakibin alanını daraltıp geniş alan bırakmadan etkili oyuncularını kontrol ettik. Top bizdeyken kendi oyunumuzu yansıttık. İkinci yarıda çok sayıda gol pozisyonumuz vardı ancak bunları değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik skor çok farklı olacaktı. Maçın son yarım saati tamamen rakip sahada geçti ve tek kale oynadık. Gol yollarında etkili olamayınca skor aleyhimize noktalandı. Oyuncularımın mücadelesinden, kazanma hırsından ve oyun disiplininden memnunum. Bu şekilde oynadığımız sürece Hatayspor karşılaşması gibi bir daha maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
     İşkar, takımının hafta sonu sahasında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacağını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER