Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Teknik Direktörü Çevik: Sakaryaspor karşılaşmasından 3 puan alıp, üzerimizdeki ölü toprağını atmak istiyoruz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun teknik direktörü Oktay Çevik, Sakaryaspor karşılaşmasından 3 puan alıp, üzerimizdeki ölü toprağını atmak istiyoruz dedi.
     Çevik, sahalarındaki maçta taraftarın desteğinin önemli olduğunu belirterek, mutlak kazanmaları gereken maçtan hedeflediklerini almayı istediklerini söyledi.
     Alacakları bir galibiyetle oyuncuların, taraftarıyla daha da bütünleşmiş olacağını dile getiren Çevik, Bunun bilincindeyiz. Her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Sakaryaspor karşılaşmasından 3 puan alıp, üzerimizdeki ölü toprağını atmak istiyoruz. Bandırmanın bu maçı kazanmayı ne kadar istediğini biliyorum. Biz sadece bu maçı değil geride kalan bütün maçları kazanmak istiyoruz. Bunun için taraftarın desteği çok önemli diye konuştu.
     Pendikspor maçında taraftarın alkışlı protestosunu anımsatan Çevik, Bunlar futbolun doğasında var. Takıma önemli katkı sağlayan taraftarlarımızın bütün enerjilerini 90 dakika sahaya yansıtmaları gerekiyor. Sabırla ve inançla takımlarını desteklemeliler dedi.
    
     Muhabir: Bandırma / Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER