Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kızıltan: "İnşallah, İnegölspor karşısında düşündüğümüz futbolu oynayıp istediğimiz sonucu alırız. Bunu başarabileceğimize inanıyorum"


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, İnegölspor karşısında düşündükleri futbolu oynayıp maçtan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini belirterek, "Bunu başarabileceğimize inanıyorum" dedi.
     Kızıltan, Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 30. haftada Ofspor ile deplasmanda zorlu bir maç yaptıklarını ve sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.
     Ligin 31. haftasında İnegölsporu konuk edeceklerini belirten Kızıltan, İnegöl ekibinin play-offta ciddi rakiplerinden birisi olacağını vurguladı.
     Takımının her hafta daha iyi oynadığına dikkati çeken Kızıltan, "Of deplasmanından belki 3 puanı getiremedik ama geride kalan 8 haftada en çok pas yaptığımız, topa en çok sahip olduğumuz bir karşılaşmaydı. İnşallah, hafta sonu taraftarımızın önünde İnegölspor karşısında da düşündüğümüz futbolu oynayıp, istediğimiz sonucu alırız. Bunu başarabileceğimize inanıyorum" diye konuştu.
     Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Kızıltan, şunları söyledi:
     "Her hafta 11ler değişebiliyor ama birbirine çok yakın özellikte, kalitede ve kariyerde oyuncular var. Rekabet ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu anlamda iyi işler de oluyor. Bu, istikrarsızlığın değil, rekabetin getirdiği bir durum. Ben de bundan ayrıca mutluluk duyuyorum."
     Kızıltan, takım halinde play-offa konsantre olmaları gerektiğini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER