Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Çorumspor, 377 gün sonra galip geldi


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çorumspor, sahasında Anadolu Üsküdarsporu 2-1 mağlup ederek, taraftarına 377 gün sonra 3 puan armağan etti.
     En son galibiyetini teknik direktör Sedat Özbağ yönetiminde, geçen sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele ederken, 29 Ocak 2012de, Kocaelispora karşı 3-2lik skorla alan Çorumspor, bu maçın ardından 3 puana hasret kalmış ve sezon sonunda da 3. lige düşmüştü.
     Bu sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çorumspor, geçtiğimiz sezon 15, bu sezon ise 20 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Ligde geçirdiği zor günlerin olumsuz etkisini bir türlü üzerinden atamayan Kırmızı Şimşekler, 377 günlük galibiyet hasretine bugün sahasında oynadığı maçla noktayı koydu. Anadolu Üsküdarsporu 2-1 mağlup etmeyi başaran ve yaklaşık 13 ay sonra taraftarına 3 puan armağan eden Kırmızı Şimşekler, puanını 4e yükseltti.
     Maddi imkansızlıklar nedeniyle bu sezon ligde kötü günler geçiren ve teknik heyetin istifa etmesinin ardından iki haftadır maçlara teknik direktörsüz çıkan Çorumsporda, 377 gün sonra kazanılan 3 puan bir nebze de olsa yüzleri güldürdü.
     18 takımlı grubun son sırasında yer alan Çorumspor ile 17inci sırada yer alan Siirtspor arasında ligin bitimine 13 hafta kala 12 puan fark bulunuyor.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER