Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Gümüşhanespor Teknik Direktörü İncedal: Oyak Renaultspor karşılaşmasından kazandığımız 3 puan bizi mutlu etti


GÜMÜŞHANE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanesporda, teknik direktör Yavuz İncedal, hafta sonu sahalarında karşılaştıkları Oyak Renaultspor müsabakasından aldıkları 3 puanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     İncedal, Oyak Renaultspor galibiyetiyle birlikte Keçiörengücü müsabakasındaki 1-0 yenilginin üzüntüsünü üzerlerinden attıklarını kaydederek, Sporda her zaman istediğiniz sonuçlar elde edemiyorsunuz. Keçiörengücü yenilgisinin ardından sıkı bir çalışma temposuna girerek Oyak Renaultspor karşısına moralli bir şekilde çıktık. Hedeflediğimiz 3 puanı en güzel şekilde kazandık. Buda bizi mutlu etti dedi.
     Oyak Renaultspor müsabakasında şanslı taraf olduklarını ifade eden İncedal, şunları söyledi:
     Bu hafta oynadığımız maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. İlk golde şans faktörü vardı. İkinci golü bulmamız bizi rahatlattı. İlk devrenin sonunda yediğimiz kırmızı kart, oyunumuzu ister istemez biraz bozdu. Ve çok erken yediğimiz bir gol oldu. Şunu söylemek gerekir ki ilk yarı çok güzel bir oyun sergiledik. Önde olmamızın rehaveti içerisindeydik. İkinci devre sahaya kırmızı kartla eksik çıktık. İkinci devre şans faktörü bizdeydi. Rakibin iki topu direkten döndü. Bunlar gol olsaydı, istediğimiz sonuçla ayrılamayabilirdik. İlk devre Gümüşhanespor vardı, ikinci devre bizim şans faktörümüz vardı.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER