Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyesporda 2 futbolcu kadro dışı bırakıldı


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyesporda futbolcular Serdar Karaduman ile Ziya Günayın süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.
     Kulüp basın sözcüsü Mustafa Mertek, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynanan ve 1-1 tamamlanan Gümüşhanespor maçında oyundan alınması sonrasında şeref tribünü önünde formasını yere attığı öne sürülen Serdar Karaduman ile takım içerisinde disiplinsiz hareketlerde bulunduğu iddia edilen Ziya Günayın, yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldığını söyledi.
     Hiçbir futbolcunun, kulüpten daha büyük olmadığını ifade eden Mertek, Dün kendi evimizde oynadığımız Gümüşhanespor maçının 35. dakikasında oyundan alınması sonrasında şeref tribünü önünde formasını yere atan Serdar Karadumanın bu eylemi kabul edilemez. Her ne sebeple olursa olsun takımın formasını yere atan bir futbolcunun belediyesporda kalması mümkün değildir dedi.
     Takım içerisindeki disiplinsiz hareketlerinden dolayı Ziya Günayın da kadro dışı bırakıldığını belirten Mertek, Devre arası öncesi gönderilen ancak daha sonra futbolcunun özür dileyerek yönetim tarafından affedilmesine rağmen beklentileri veremeyen Ziya Günay da yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştır dedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER