Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: İkinci yarıda yaşanan kayıplardan gerekli dersleri çıkardık


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta pazar günü Mardinsporu konuk edecek Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, İkinci yarıda yaşanan kayıplardan gerekli dersleri çıkardık dedi.
     Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligde son sırada olan Mardinspor karşılaşmasını kayıpsız geçmeye çalışacaklarını, bu maçın ardından kendilerini yoğun bir maç trafiğinin beklediğini bildirdi.
     Bundan sonraki haftalarda kayıp yaşamak istemediklerini kaydeden Eroğlu, Kaybedilecek her puanın telafisi zor olacaktır. Futbolcular da bu durumun farkında. İkinci yarıda yaşanan kayıplarda gerekli dersleri çıkardılar dedi.
     Altınorduda Mardinspor maçı öncesinde Ozan Solun dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
    
     -Doğan Ateş-
    
     Altınordunun ara transfer döneminde Sancaktepe Belediyespordan transfer ettiği Doğan Ateş ise Altınorduya sadece 3. Lig şampiyonluğu için değil, bu takımı Süper Lige kadar taşımak için geldiklerini söyledi.
     Mardinspor karşılaşmasıyla birlikte çok önemli bir serinin içine gireceklerini kaydeden Doğan Ateş, İşte bu haftaların telafisi olmayacak. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız. Takımda kısa süre bulunmama rağmen çabuk uyum sağladım. Hedefimize doğru adım adım yürüyoruz. Takımımızla birlikte bizler de yükseleceğiz. Bu nedenle fedakarlık yapma zamanı başladı dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER