Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: -"Batman Petrolspor maçında kilit nokta taraftarımız olacak"


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, "Batman Petrolspor maçında kilit nokta taraftarımız olacak" dedi.
     Dinçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta çok önemli bir maça çıkacaklarını, sakatlıkları bulunan Sinan ve Umutun durumlarına maç günü karar vereceklerini söyledi.
     İç saha performanslarında taraftarlarının çok önemli bir rolü olduğunu kaydeden Dinçel, "Taraftarımız bugüne kadar 12nci adam görevini son derece iyi yaptı. Hiçbir olay çıkarmadan mücadelemize destek oldular. Batman Petrolspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçta da kilit noktamız taraftar olacak. Her zaman destekledikleri gibi bizi centilmence desteklesinler" dedi.
     Aydınspor 1923-Batman Petrolspor maçı için emniyet kuvvetlerinin arttırıldığı, Umurludan takımlarını desteklemeye gelecek taraftarların stada 100 metre uzunluğunda bir bayrak asacakları bildirildi.
     Öte yandan antrenman öncesinde Aydınspor 1923ü ziyaret eden Aydın Beşiktaşlılar Derneği üyeleri futbolculara baklava ikram etti.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER