Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Sanica Boru Elazığspor, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonunda yapacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başladı.
     Kulüp tesislerindeki antrenmana, Orhan, Bülent ve Aydın sakatlığından dolayı katılmadı, sakatlığı süren Amr Zaki ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
     Teknik Direktör Yılmaz Vural, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Kardemir Karabükspor maçında rakiple eşit sayıda pozisyona girdiklerini ve buldukları golle 3 puanı aldıklarını söyledi.
     Maçta, rakibin oyununu engellediklerini ve ataklara da çok sağlam çıktıklarını dile getiren Vural, sabırlı oyunun neticesini aldıklarını ifade etti.
     Maçı kaybetseydik, Kardemir Karabüksporla aramızda 9 puan fark oluşacaktı diyen Vural, Kardemir Karabüksporla aramızda 3 puan fark kaldı. Belli ki Karabükspor, bu kavganın içerisinde uzun süre kalacak. Bu yüzden tabi ki çok mutluyuz, çok önemli bir deplasmanı 3 puanla kapattığımız için. Bu maç bizim için 3 puanın yanında sıkıntıları da getirdi. Çünkü Orhan, Bülent ve Aydın sakatlandı. Antrenmanı, oynayan 4 kişiden eksik yaptırıyorum ifadelerini kullandı.
     Sakatlıklara rağmen, sahaya çıkacak 11inin olduğunu, bunu eksiklik olarak değerlendirmediklerini belirten Vural, Mersin İdmanyurdunu yenerek puanlarını 15e çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
     Sanica Boru Elazığspor-Mersin İdmanyurdu maçı, 7 Aralık Cuma saat 20.00de Elazığ Atatürk Stadında oynanacak.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER