Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Medical Park Antalyaspor, sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle Almanyada tedavi gören Ömer Şişmaoğlu katılmadı. Bir süredir sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılamayan Tita ve Emre Güngör ise takımla çalıştı.
     Antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif tempolu koşunun ardından dar alanda pas çalıştı. Ardından futbolcular, küçük toplarla sporcunun dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneğini arttırmayı amaçlayan çalışma yaptı. Futbolcular, top sektirme hareketi yaparken bir yandan ellerinde bulunan küçük topu havaya atarak yeniden kapmak için çaba gösterdi.
     Kaleciler Hakan, Sammy ve Polat kaleci antrenörü Erdinç Erol yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştı. Futbolcular antrenmanı kanatlardan orta ve şut çalışmasıyla tamamladı.
     Medical Park Antalyaspor, sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Süleyman Elçin / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER