Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Bursaspor-Fenerbahçe maçından notlar -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam sahaya ideal kadroyla çıkarken, Fenerbahçe Direktörü Kocaman, gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro tercih etti


BURSA (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.
     Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam zorlu karşılaşma için sahaya ideal bir kadroyla çıkarken Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kadroda, genç oyuncularına ağırlık verdi.
     Gribal enfeksiyon geçiren Stoch, 18 kişilik kadroda yer almadı. Egemen, Baroni, Sov ve Mehmet Topal gibi oyuncular oyuna girmek için yedek kulübesinde bekledi.
     Bursasporda sakatlığı geçen Vederson da 18 kişilik kadroda yer buldu.
     Bursasporlu taraftarlar tribünleri tamamen dolduramasa da Twente maçından bu yana yeşil beyazlı takım ilk kez bu kadar dolu tribünlere karşı oynadı. Yaklaşık 20 bin Bursasporlu takımlarını büyük bir coşkuyla destekledi. Taraftarlar her maçta olduğu gibi futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı.
    
     -Batallaya sürpriz doğum günü-
    
     Bursaspor taraftarları, bugün 28. yaşına giren Pablo Martin Batallanın doğum günükutlamaihmal etmedi. Tribünlerin tamamı Batallayı ayakta alkışlarken bu sırada stat hoparlörlerinden doğum günü şarkısı çalındı. Aynı anda dev ekranda Batallanın çeşitli maçlarda attığı goller gösterildi.
     Kapalı kale arkası tribünündeki taraftarlar, Batalla için özel bir kutlama yaptı. Batalla, bu tribünün olduğu bölüme giderek taraftarların hazırladığı pastanın mumlarını üfledi. Pastanın tadına da bakan Batalla, taraftarları alkışladı.
    
     -Belluschiye pankartlı destek-
    
     Bursasporlu taraftarlardan, Arjantinli Belluschiye pankartlı destek geldi. Maraton Tribünündeki taraftarlar, Belluschinin karikatürünün de bulunduğu, Boomb En Ara De La Bursa (Bursa için bombala) yazılı pankart açtı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER