Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlarına başladı


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubunda, 24 Ocak Perşembe günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ligdeki Gençlerbirliği maçında oynayan Ergün, Musa Nizam, Deniz, Koray, Zeki, Murat Duruer, Uğur, Aissati, Isaac, Diarra yenileme çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Karşılaşmada forma şansı bulamayan diğer oyuncular ise yardımcı antrenör İlker Kıreker gözetiminde, ısınma hareketlerinin ardından tempolu koşu ile antrenmanı bitirdi.
     İdmanda kaleciler Sammy ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Gençlerbirliği maçında omzuna darbe alan kaleci Hakan ve Isaacin yanı sıra soğuk algınlığı bulunan Ali Tandoğan, hafif sakatlıkları bulunan Tita, İbrahim, Janda, Ömer Şişmanoğlu ise antremanda yer almadı. Sakatlığı süren Emre Güngör de takımdan ayrı hafif koşu yaptı.
     Bu arada, antrenmanın bitiminde teknik direktör Özdilekin, kırmızı beyazlı oyunculardan Musa Nizam ve Ergün Teber ile yaklaşık 10 dakika konuşması dikkati çekti.
     Akdeniz temsilcisi, hazırlıklarını yarın sürdürecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER