Futbolcu Erhan Kayarın ölümünün 2. yıldönümü

Futbolcu Erhan Kayarın ölümünün 2. yıldönümü


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Kulübü, iki yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcusu Erhan Kayarı unutmadı.
     Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erhanın kişiliği ve karakteri ile örnek bir futbolcu olduğunu ancak hayatının baharında trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuştuğunu söyledi.
     Pazar günü yapacakları Kızılcahamamspor maçında Erhanın dev posterini stada asacaklarını belirten Uzunoğlu, Herşeye çare var ölüme yok. Kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Ölümünün 2. yılında bir kez daha rahmetle anıyoruz. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Yüce Allah ailesine sabırlar versin dedi.
    
     -Erhan Kayar-
    
     Erhan Kayar, 15 Mart 2011de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Erhan Kayar, sınavlarına girdikten sonra 15 Mart 2011de dönüş yolunda kullandığı otomobiliyle Salihli yakınlarında karşı yönden gelen bir tırla çarpışmış ve ağır yaralı şekilde Salihli Devlet Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Futbolcu Erhan Kayarın ölümünün 2. yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER