GATAB, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

GATAB, başarılı öğrencileri ödüllendirdi


ANTALYA (A.A) - Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) sponsorluğunda Kemer ilçesinde düzenlenen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) deneme sınavında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.
     Bir özel okulda gerçekleştirilen etkinliğe, GATAB meclis üyeleri Yahya Talih ile Ahmet Güler, Kemer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Talip Oktay, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
     GATAB ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, burada yaptığı konuşmada, GATABın eğitime ve öğrencilere yönelik desteklerinin aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, bu yıl ilki düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı Kemer Kariyer Günleri etkinliğine sponsor olduklarını söyledi.
     Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Üras, öğrencilerle her zaman bir araya gelmek ve sohbet etmekten büyük keyif aldığını dile getirdi.
     Üras, Hayallerinizi gerçekleştirmeniz için her zaman yanınızda oldum bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Çünkü vizyonumuzun merkezinde siz gençler varsınız diye konuştu.
     Konuşmasının ardından Başkan Üras, Anıl Yağız Çiçek, Yasin Kavuz, Zafer Akaydın, Ceylan Güngör, Ali Bilgin ve Nazif Gökhan İldiz adlı öğrencilere ödüllerini verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber GATAB, başarılı öğrencileri ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER